0723.535.968
vanzari@cartierulnouberceni.ro

Media Cartierul nou Rahova

Sectiunea media - CartierulNouRahova.ro.

Romexpo isi extinde spatiul expozitional

Romexpo doreste in urmatorii 2 ani, sa extinda spatiul expozitional cu 36.000 de metri patraţi. Complexul expozitional Romexpo din capitala va relua lucrarile de extindere si modernizare, prin investirea a 10 milioane de euro, proiect ce va include cresterea suprafetei interioare brute de expunere, prin construirea a doua pavilioane noi.

Pe fondul cresterii economice din 2008 si in urma trendului crescut de expozitii si targuri, Romexpo a inceput modernizarea inca de atunci, toate acestea ducand la o investitie de aproximativ 36 de milioane de euro. Totusi criza economica a oprit lucrarile, dupa o reducere semnificativa a cererilor pe piata expozitionala, piata care s-a stabilizat abia dupa anul 2012.

„Ameliorarea conditiilor de piata la nivel european si regional, precum si performantele economice recente ale economiei nationale creeaza premisele necesare adoptarii unei strategii de dezvoltare. Prin strategia adoptata, Romexpo isi va dubla suprafata expozitională interioara, devenind al treilea centru expozitional ca marime din regiunea Europei de Sud-Est, dupa centrele expozitionale de la Zagreb, Croatia si Salonic, Grecia”, a declarat Cătălin Trifu, directorul general al Romexpo.

Cele doua paivilioane care se vor construi vor servi atat pentru expozitii, cat si pentru evenimente si congrese, putand gazdui reuniuni si conferinte.

Comentează articolul