0723.535.968
vanzari@cartierulnouberceni.ro

Media Cartierul nou Rahova

Sectiunea media - CartierulNouRahova.ro.

Noi proiecte pentru investitorii imobiliari

Attila Beer, administratorul firmei Alukönigstahl Sisteme de Aluminiu, Otel si Plastic a precizat faptul ca investitorii imobiliari sunt pregatiti pentru noi investitii, mai ales ca se observa o cerere pe zona de birouri spre exemplu, pentru ca unele companii anunta noi angajari. In economia internationala, increderea in proiecte noi a revenit, astfel ca in contextul actual semnalele sunt bune. 2015, 2016 şi 2017 se anunta mai mult ca sigur niste ani buni pentru investitii imobiliare.

Alukönigstahl Sisteme de Aluminiu, Otel si Plastic, este o subsidiara locala a companiei austriece Alukönigstahl, a livrat produse pentru proiecte precum centrul comercial Sun Plaza sau cladirea de birouri Sky Tower din Capitala, inregistrand anul trecut o cifra de afaceri de circa 11 milioane de euro, iar pentru 2015 se estimeaza un plus de 17% al rulajului.

Compania are in prezent peste 160 de parteneri : „Se simte o revenire in piata, atat la nivel local, cat si extern. In perioada crizei, piata locala a constructiilor a scazut, iar o parte dintre clientii nostri s-au orientat catre strainatate si au inceput sa exporte. Anul trecut, estimam ca 9% din vanzarile noastre au ajuns prin clienti la export, in tari precum Israel, Belgia, Austria, Franta sau Italia“, confirma Attila Beer, administratorul firmei.

Comentează articolul