0723.535.968
vanzari@cartierulnouberceni.ro

Media Cartierul nou Rahova

Sectiunea media - CartierulNouRahova.ro.

Incotro se indreapta sectorul constructiilor?

Inceputul anului 2015 a fost ca o gura de aer proaspat, pentru toti cei care au dorit sa investeasca cu precadere in piata imobiliara locala. Mediul privat a adus in atentia celor care doaresc sa achizitioneze o locuinta sau un spatiu de birouri, numeroase proiecte, semn ca cererile sunt in crestere si increderea acordata constructiilor noi e tot mai mare.

Pe cand investitiile private prind contur, nu putem spune acelasi lucru si despre investitiile publice, care afecteaza considerabil industria si companiile de profit. Fata de primele luni ale anului 2014, anul acesta s-a observat o crestere cu 4%.

In privinta constructorilor publici, cu actionariat romanesc, 2 dintre cei mai cunoscuti participanti au intrat in insolventa, neincasarea banilor investiti la timp fiind una din cauzele pentru care s-a ajuns la aceasta situatie, afectand circuitul banilor in companie.

Comparand cele doua sectoare, public si privat, ne punem intrebarea daca perioada de criza a trecut, cresterea sectorului privat si scaderea sectorului public nereusind sa compenseze pierderile inregistrate.

Comentează articolul