0723.535.968
vanzari@cartierulnouberceni.ro

Allegra Residence Metalurgiei

Proiectul Allegra Residence Metalurgiei

Detalii generale, descriere, puncte de interes

Ansamblul rezidential Allegra Residence se evidentiaza printr-un nivel de calitate ridicat la un pret sub media apartamentelor de pe piata imobiliara din Zona de Sud. Apartamente si garsoniere ieftine de vanzare in sectorul 4, zona Metalurgiei – Alexandru Obregia, direct de la dezvoltator. Va invitam la o vizionare, ocazie cu care va puteti convinge ca Allegra Residence este una dintre cele mai bune alegeri pe care o puteti face atunci cand doriti sa achizitionati o garsoniera sau un apartament nou de vanzare in sectorul 4. Comision 0% la cumparare!

 

Galerie foto

Cateva imagini din Ansamblul Rezidential Allegra

Apartamentele din cadrul  condominiului se predau complet finisate (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare, centrală termică, radiatoare, zugrăveli) şi racordate individual la toate utilităţile (gaze naturale, energie electrică, apă curentă, canalizare).

Proiect imobiliar oferă pieţei din sudul Bucureştiului apartamente ce răspund tuturor nevoilor locative – cu 1, 2 sau 3 camere – spaţii generoase şi o compartimentare care ţine cont de realizarea unui confort optim al locatarilor. Finisajele se remarcă prin grija faţă de detalii şi calitatea superioară a materialelor folosite, astfel că raportul preţ – calitate să fie unul excelent.

 

Locatie

Ansamblul rezidenţial Allegra Residence este edificat în sectorul 4 (cartierul nou Metalurgiei), având ca  vecinătăţi Bulevardul Alexandru Obregia, Galeriile comerciale Grand Arena, Bulevardul Metalurgiei, precum şi marile magazine şi centre comerciale aflate în apropiere (Carrefour Grand Arena, Metro, Auchan, Jumbo, MegaImage)

Zona cu acces facil la mijloacele de transport, în comun şi marile centre comerciale, fiind plasat la numai 5 Km faţă de Piaţa Unirii

Mijloace de transport în comun:

  • RATB (autobuz şi tramvai): 227, 117, 32;
  • Maxi-taxi.